Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Schrijf je in voor bèta Tribes: Ascend

Start 'binnen enkele weken'.

Vanaf vandaag kan je je inschrijven om kans te maken aan de slag te kunnen in de gesloten bèta van Tribes: Ascend. Ontwikkelaar Hi-Rez Studios liet weten dat die testfase binnen enkele weken zal aanvangen. Vier maps, drie voertuigen en twaalf klassen zullen speelbaar zijn in deze gesloten bèta. Inschrijven zou (aldus deze blogpost) via de officiële website moeten gebeuren, hoewel daar momenteel nergens naar verwezen wordt op de site zelf. UPDATE: visuele handleiding.

De game verschijnt begin volgend jaar en zal helemaal gratis speelbaar zijn. Waarom dan nu binnen proberen raken om deze testversie te spelen? Omdat Tribes: Ascend een welkome mix is van hedendaagse class-based shooters en de reflexgebaseerde schietspellen van weleer. Na mijn speelsessie op Gamescom was ik danig onder de indruk van deze nieuwe Tribes, hoewel ik de originele games nooit speelde. Later deze week mag je daarover trouwens nog een heuse preview verwachten.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties