Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

Electronic Arts heeft twee scenario's toegevoegd aan De Sims 4. Dat zijn nieuwe manieren om de game te spelen waarbij je specifieke doelstellingen moet behalen. De eerste twee scenario's heten 'geld verdienen' en 'opnieuw verliefd na een breuk' en zitten sinds 2 november in de game.

In 'geld verdienen' staan er geen Simdollars meer op je rekening en moet je proberen om één miljoen Simdollars bij elkaar te sprokkelen. Hoe je dat doet, bepaal je uiteraard zelf. In 'opnieuw verliefd na een breuk' moet je dan weer een nieuwe relatie vinden of een stopgezette relatie nieuw leven inblazen.

Beide scenario's zitten in de categorie van uitdagingsscenario's en zijn dus voor gevorderde spelers. Er komen echter in de toekomst nog heel wat scenario's met verschillende thema's en verschillende stijlen aan. Sommige scenario's zullen bovendien slechts tijdelijk beschikbaar zijn.

Je start een scenario door in het hoofdmenu naar 'nieuw scenario' te gaan. Je hoeft hiervoor dus geen bestaande savegame te gebruiken. Na het voltooien van je doelstellingen kun je wel gewoon verder spelen met je nieuwe Sim-huishouden.

Wil je De Sims 4 spelen maar heb je geen zin om er veel moeite in te steken? Hier vind je de belangrijkste Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties