Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Saves importeren in Dragon Age: Inquisition via Dragon Age Keep

Systeem stelt spelers in staat wereld aan te passen.

BioWare heeft een methode uit de doeken gedaan waar gamers in Dragon Age: Inquisition een save mee kunnen creëren, vanwaar ze het spel kunnen opstarten. Hoofdproducent Mark Darrah kondigt op de officiële BioWare Blog Dragon Age Keep aan.

Dragon Age Keep stelt je in staat om de wereld van Thedas aan te passen, gebaseerd op de keuzes die je in Dragon Age: Origins en Dragon Age II gemaakt hebt. De ontwikkelaars van deze derde Dragon Age willen de spelers de kans geven een wereld te betreden die consistent is met hun ervaringen in de voorgaande delen. Overigens kun je de wereld ook gewoon aanpassen naar hoe je zelf wilt hebben.

Het direct importeren van savegames uit de vorige delen wordt bemoeilijkt doordat Dragon Age: Inquisition op een nieuwe engine draait, maar de optie wordt nog steeds onderzocht. Darrah suggereert dat oudere saves vooral worden gebruikt om de initiële wereld te beïnvloeden - zoals je met Dragon Age Keep ook kan doen.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich nu registreren voor de betafase, die begin 2014 van start zal gaan. Dragon Age Keep komt in ieder geval een paar maanden voor Dragon Age: Inquisition beschikbaar.

De releasedatum van Dragon Age: Inquisition is 10 oktober 2014. Er verschijnen versies van de game op de pc, Playstation 3 en 4, Xbox 360 en Xbox One. Eerder deze week werden twee bewoners van de nieuwe wereld getoond: de Baby Dragon en de Nug.

Over de auteur
Jelmer Dijkstra avatar

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Reacties