Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Save files van Spider-Man op PS4 niet overdraagbaar naar PS5

De save maakt de Spider-Man.

Insomniac Games laat via Twitter weten dat je save files van Spider-Man op de PlayStation 4 niet overdraagbaar zijn naar Marvel's Spider-Man: Remastered op de PlayStation 5.

Enkele dagen geleden raakte bekend dat de Ultimate Edition van Spider-Man: Miles Morales voor PlayStation 5 ook een geremasterde versie van de basisgame bevat. Een nieuwsgierige fan vroeg zich vervolgens via Twitter af of de save files van de PlayStation 4-versie ook werken op de PlayStation 5.

Ontwikkelaar Insomniac Games reageerde kort daarna met de aankondiging dat je huidige save files voor de game niet worden ondersteund op de PlayStation 5.

Wie Marvel's Spider-Man: Remastered in huis haalt, krijgt wel toegang tot snellere laadtijden, ray-tracing en een framerate van 60 frames per seconde. Verder bevat de nieuwe versie ook alle onderdelen van de The City that Never Sleeps DLC, enkele nieuwe pakken, een verbeterde photo mode en extra trophies.

De fysieke versie van de Ultimate Edition bevat enkel de Miles Morales content. Je krijgt wel een code die je toegang geeft tot de digitale versie van Marvel's Spider-Man: Remastered. Een fysieke versie van die remastered versie komt er volgens Insomniac Games niet.

Waarom wij staan te springen voor een remaster van Spider-Man voor PlayStation 4, lees je in onze Marvel's Spider-Man review. Heb je het eerste deel al lang uitgespeeld, dan vind je hier de nieuwste Spider-Man: Miles Morales gameplay.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties