Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Santa Monica Studio: "God of War Ragnarok komt nog in 2022 uit"

Een beetje Noorse duidelijkheid.

Ontwikkelaar Santa Monica Studio bevestigt dat God of War Ragnarok nog in 2022 uitkomt. Dat doet de ontwikkelaar nadat fans zich zorgen maakten dat de release naar 2023 zou opschuiven.

Op woensdag 20 april vroeg Cory Balrog van Santa Monica Studio nog aan de fans om geduldig te wachten op meer nieuws rond God of War Ragnarok. Dat deed hij omdat de ontwikkelaar naar eigen zeggen nog altijd niets kan onthullen over de God of War-sequel.

Dat kon echter niet iedereen geruststellen. Toen animation director Bruno Velazquez de boodschap retweette, vroeg een fan of Velazquez hem "100% kon geruststellen dat de game nog in 2022 uitkomt". De animation director onthulde vervolgens dat de game zeker nog in 2022 uitkomt.

Intussen zijn er ook geruchten dat er een God of War tv-serie in de maak is. Op onze website kom je alles te weten over God of War Ragnarok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties