Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Samenwerking Capcom + Microsoft groots

Capcom: "We hebben veel speciaals in petto!"

Morgen zullen Capcom en Microsoft laten weten hoe ze in de toekomst zullen samenwerken. Beide bedrijven lieten een paar dagen geleden weten dat X360-bezitters 26 januari in hun agenda moeten aankruisen, gezien op die datum een aankondiging gemaakt zal worden. Waarover men het heeft is voorlopig nog geheim, maar Capcom wil alvast laten weten dat het om "meer dan één verrassing gaat."

Initieel dachten we dat Capcom zou aankondigen dat ze een van hun titels (al dan niet tijdelijk) exclusief zouden verbinden aan de Xbox 360, maar nu laat de Japanse ontwikkelaar weten dat ze nieuws hebben dat "een globaal publiek van gamers zal aanspreken." Wat we daaronder moeten verstaan laten we in het midden, maar het is alvast duidelijk dat de aankondiging volgens Capcom van groot belang zal zijn.

Wij zijn al blij dat Capcom spreekt over een 'globaal publiek', wat meteen aangeeft dat de samenwerking met Microsoft niet enkel invloed zal hebben op de Japanse markt. Morgen laten we jullie weten wat er uit de bus is gekomen.

Getagged als

Reacties