Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Salt and Sacrifice aangekondigd

Soulsborne van de makers van Salt and Sanctuary.

Shuhei Yoshida, de topman van PlayStation Indies, heeft tijdens Summer Game Fest 2021 de opvolger van indiehit Salt and Sanctuary aangekondigd. De sequel heet Salt and Sacrifice en komt uit voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Salt and Sacrifice is een 2D Soulsborne waarin je in een fantasiewereld magiërs moet opjagen om hun zielen te verzamelen. Daarmee koop je upgrades om je personage sterker te maken. Uiteraard neem je het tijdens je avontuur ook op tegen tal van gruwelijke bosses.

Vooral de wondermooie art style is veelbelovend. Daarnaast bevat de game volgens de trailer ook co-op en online multiplayer. De release staat gepland voor 2022.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Salt & Sanctuary

PS4, Xbox One, PlayStation Vita, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties