Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Saints Row: The Third krijgt remastered versie

Knuppel je een weg naar de top.

Nadat het gameratingbureau ESRB eerder Saints Row: The Third Remastered beoordeelde, kondigt uitgever Deep Silver die remastered versie nu ook officieel aan. De game lanceert op 22 mei voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Via het onderschrift in de trailer leren we dat ontwikkelaar Spearsoft momenteel de laatste hand legt aan Saints Row: The Third Remastered. Dat bedrijf voorziet de game van verbeterde omgevingen, personages, effecten en belichting. Om dat laatste te bereiken, gebruiken ze daarvoor een andere light engine. Naast die verbeteringen bevat de herwerkte versie ook alle dertig oorspronkelijke uitbreidingen.

Saints Row: The Third lanceerde bijna negen jaar geleden voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De game werd ontwikkeld door Volition, Inc. in samenwerking met de reeds opgedoekte uitgever THQ. Ongeveer een jaar geleden kreeg de game ook een port voor de Nintendo Switch. De Grand Theft Auto-achtige game staat vooral bekend om zijn absurde humor.

Naast een verbeterde versie van de derde game is ook Saints Row 5 momenteel in ontwikkeling. Die game zou nog voor maart 2021 het levenslicht zien. Dat wordt dus een drukke maand, want volgens geruchten staat ook Resident Evil 8 gepland voor maart 2021.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties