Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Saints Row 4 heeft releasedatum en teaser

23 augustus komt de sandbox-titel naar Europa.

De over-de-top sandbox game Saints Row 4 komt 23 augustus 2013 uit in Europa voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Dit meldde Deep Silver. Ook gaf de uitgever een teaser van het aankomende deel

In dit deel is een van de Saints verkozen tot president van de Verenigde Staten van Amerika. De president en zijn Saints vrienden vechten tegen buitenaardse belagers en hun leider Zinyak. Het spel zal verbeterde drop-in, drop-out coöperatieve gameplay kennen, meer wapens, meer voertuigen (incl. Amerikaanse tanks en ruimteschepen) en je karakter heeft verschillende superkrachten ter beschikking zoals telekinese, glimmende blauwe krachtvelden, sprankelende paarse vuurballen en heel snelle sprinten. Dat zijn allen de letterlijk vertaalde officiële namen.

In januari kocht Koch, waaronder Deep Silver valt, ontwikkelaar Volition, Inc. op van THQ. THQ verkocht al haar eigendommen omdat ze bankroet was verklaard. Saints Row 4 begon als downloadable content voor deel drie maar het project werd zo groot dat THQ besloot om een apart, nieuw deel aan het concept te besteden.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties