Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Saints Row 3 uitbreiding wordt volledig nieuwe game

Je zal hem in april al kunnen spelen.

Saints Row: The Third uitbreiding Enter the Dominatrix is geschrapt. Als uitbreiding althans. Grote baas bij THQ, Jason Rubin, heeft aangekondigd dat het spel zal worden omgevormd tot een nieuwe titel in de Saints Row reeks of zoals hij het zelf omschrijft: "The Next Great Sequel in the Saints Row Franchise".

De man zag genoeg potentieel in de uitbreiding die weldra zou uitkomen en vroeg zijn team of ook zij de mogelijkheid zagen om Enter the Dominatrix te transformeren in een volwaardige retailtitel. Het antwoord was uiteraard 'ja', anders las je dit bericht nu niet.

De volgende Saints-sequel zou al in april de winkelrekken bereiken, dus erg lang wachten moeten we niet. Hier tegenover staat natuurlijk ook dat het team niet al te veel tijd krijgt om het spel effectief te maken. Mensen die investeerden in de season pass om uiteindelijk korting te krijgen op de uitbreiding van Saints Row: The Third zien hiermee ook hun geld in de vuilbak verdwijnen.

Het is algemeen bekend dat THQ in slechte financiële papieren zit. Enkele titels zijn al gesneuveld en vanmorgen liet ook de vice-president van het bedrijf weten dat hij zijn kap over de haag gooit. Klampt THQ zich met deze nieuwe titel vast aan een van zijn laatste strohalmen om te voorkomen dat het tenonder gaat? Alleen de tijd zal het uitwijzen.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties