Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

S-E bekent valse FFXIII screens

Pre-productie screens per ongeluk verspreid.

Square-Enix heeft bekent dat de screenshots die ze vorige week de wereld instuurden om de grafische verschillen tussen de Xbox360- en PS3-versies van Final Fantasy XIII te illustreren vals zijn. De screenshots waren virtueel identiek, met als enige verschil de aanwezigheid van PS3-knoppensymbolen in het ene screenshot en Xbox360-knoppensymbolen in de andere.

Square-Enix zegt dat deze screenshots gemaakt werden tijdens de pre-productiefase van het developmentproces en enkel voor intern gebruik bedoeld waren. "Helaas hebben we per ongeluk screenshots die we gemaakt hebben voor pre-productie (en niet voor promotioneel gebruik) toegevoegd in onze laatste perskit," zo zegt het statement van Square Enix, "De screenshots van de afgewerkte game die normaal in de perskit moesten zitten zullen binnenkort verspreid worden. Zoals getoond tijdens onze recente demonstratie tour en op Microsoft's X10 event is er geen duidelijk verschil tussen de twee versies."

Final Fantasy XIII verschijnt 9 maart in Europa op de PS3 en Xbox360. Dat is nog maar een drietal weekjes!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen