Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Runescape krijgt Clan Citadel update

Een vliegende citadel voor je clan.

Runescape, de wel zeer populaire (deels free to play) MMO van Jagex, heeft er sinds vandaag een grote update bij. De Clan Citadel update zorgt er nu voor dat je clan een eigen kasteel kan hebben. Je kan met een speciale editor je eigen veldslag opzetten, en ook andere clans kunnen worden uitgenodigd in je citadel... voor cake of een gevechtje.

Een citadel kan je krijgen van zodra je clan minimum vijf leden heeft. Er zijn zeven niveaus van upgrades, die telkens je citadel groter maken en meer functies toevoegen. De verregaande clan support in Runescape zorgt blijkbaar ook voor heel wat nieuwe spelers, want volgens bronnen bij Jagex zelfs hebben al 1.3miljoen nieuwe leden de game ontdekt sinds de laatste clan update in April.

Jagex hoopt door hun clan support Runescape "the envy of the MMO world" te maken. Ze zijn alvast goed op weg, want MMO-gigant World of Warcraft heeft geen basissen voor clans/guilds.

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties