Skip to main content

Roy en Ryu naar Super Smash Bros. for Wii U/3DS

UPDATE: Bevestigd, direct te downloaden.

UPDATE: Nintendo maakt zojuist bekend dat Roy uit Fire Emblem en Ryu uit Street Fighter downloadbare personages zijn voor Super Smash Bros. for Wii U/3DS, die nu samen met Lucas te downloaden zijn in de eShop.

Roy en Lucas kosten 3,99 euro per stuk, per game. Wil je ze zowel in de Wii U- als in de Nintendo 3DS-versie, dan betaal je 4,99 euro. Ryu kost op die manier respesctievelijk 5,99 en 6,99 euro. Het karakter wordt gebundeld met het Suzaku-Kasteel level.

Bekijk hieronder de volledige Nintendo Direct terug.

Bekijk op YouTube

ORIGINEEL: Online zijn videobeelden en renders opgedoken die er op zouden wijzen dat Roy uit Fire Emblem en Ryu uit Street Fighter aan Super Smash Bros. for Wii U/3DS worden toegevoegd (via Reddit).

Onderstaande video's tonen de vechters in actie. Ryu zou voor het eerst zijn opwachting maken in Super Smash Bros., terwijl Roy voor het eerst én voor het laatst meedeed in Super Smash Bros. Brawl voor de GameCube.

De renders tonen beide karakters nogmaals, ook in verschillende outfits. Daarnaast zou er een speciale stage zijn voor Ryu. Hackers zouden die informatie te weten zijn gekomen door de Japanse versie van de game binnen te dringen en te zoeken naar geheime data, ook wel 'datamining' genoemd.

Eerder al zouden daar geluidsbestanden uit zijn voortgekomen, die op Roy en Ryu wezen. Ook nieuwe outfits voor Mii-vechters en een trofee van Splatoon zijn nu tevoorschijn gekomen.

Nintendo zendt morgen 14 juni om 16:40 een Nintendo Direct uit, die helemaal in het teken staat van Super Smash Bros for Wii U/3DS. Lucas komt dan tevens uit als downloadbaar personage.

Bekijk op YouTube
Bekijk op YouTube

Read this next