Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rory McIlroy vervangt Tiger Woods in nieuwe EA golfgames

EA Sports Rory McIlroy PGA Tour onthuld.

Uitgever Electronic Arts heeft het nieuwe EA Sports Rory McIlroy PGA Tour voorgesteld. De professionele golfer Rory McIlroy is zo het nieuwe gezicht van de PGA Tour-golfgames.

Al in 2013 maakte Electronic Arts bekend dat het niet langer met zijn voormalige partner Tiger Woods wou samenwerken. Rond die periode raakte de golfer betrokken in een seksschandaal en belandde ook zijn golfcarrière in een dieptepunt. Zo eindigde een samenwerking van vijftien jaar tussen Woods en Electronic Arts.

"Ik ben trots en vereerd om mijn gezicht en naam te zien op de nieuwe golfgame van EA Sports," zo verklaart viervoudig Major-kampioen McIlroy. "Hier kon ik enkel van dromen toen ik aan mijn golfcarrière begon."

EA Sports Rory McIlroy PGA Tour vormt ook de eerste keer dat de golfgames van Electronic Arts op de Frostbite-engine draaien. Dat brengt met zich mee dat er geen laadtijden zijn tussen de verschillende holes. Er komen zo wel werkelijk bestaande als verzonnen golfbanen voor in de game.

De game komt in juni uit op de PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties