Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rondvliegen met Soar in Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire

Met legendarische Pokémon Latios en Latias.

In Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire is het mogelijk om vrij in de Hoenn-regio rond te vliegen. Daarvoor heb je wel de legendarische Pokémon Latios of Latias en de vaardigheid 'Soar' nodig. Dat hebben The Pokémon Company International en Nintendo bekendgemaakt.

Latios vind je in Omega Ruby en Latias in Alpha Sapphire. Als ze 'Soar' kennen en vervolgens mega-evolueren, kun je in Hoenn van de ene plek naar de andere vliegen. Ze brengen je echter ook naar 'Mirage Spots', waar er zeldzame of legendarische Pokémon en waardevolle items verschijnen.

Later dit jaar brengt Nintendo het Eon-ticket uit. Daarmee reis je naar het zuiden van de Hoenn-regio waar je in Omega Ruby toch Latias kunt vangen, en omgekeerd. Meer informatie over hoe en wanneer je het Eon-ticket krijgt, volgt later.

Naast de mega-evoluties van de legendarische Pokémon maken ook Mega Pidgeot en Mega Beedrill hun debuut in de games. Ze hebben een verbeterde Special Attack en hogere Speed.

De demoversie van Omega Ruby en Alpha Sapphire is vanaf vandaag beschikbaar. De volledige games komen op 28 november uit voor de Nintendo 2DS en 3DS.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties