Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ronaldo krijgt laagste score in FIFA in 12 jaar na transfer naar Al-Nassr

GOAT of geit?

Electronic Arts heeft de score van Ronaldo in FIFA 23 aangepast na diens transfer naar het Saudische Al-Nassr. Bij de release van de game stond de vijfvoudige Gouden Bal-winnaar met een score van 90 nog bij de tien beste spelers ter wereld, maar vanaf nu moet hij het stellen met een score van 'slechts' 88.

Het is de eerste keer sinds FIFA 11 dat Ronaldo een score onder de 90 krijgt. In de nieuwe update is zijn dribbling score van 84 naar 81 aangepast, terwijl zijn stamina van 84 naar 80 gaat.

Het zal Ronaldo zelf ongetwijfeld worst wezen. De voormalige speler van onder andere Real Madrid en Manchester United gaat bij Al-Nassr naar verluidt 200 miljoen dollar per jaar verdienen.

De FIFA-games komen vanaf dit jaar uit onder de naam EA SPORTS FC. Onze mening over de laatste game onder de oude naam lees je in de FIFA 23 review.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties