Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rollercoaster Tycoon World uitgesteld tot 2016

Pretpark nog niet klaar voor de grote opening.

De release van Rollercoaster Tycoon World is verschoven naar begin 2016. Dit laten Atari en ontwikkelaar Nvizzio Creations weten op de Rollercoaster Tycoon-website.

Rollercoaster Tycoon World stond aanvankelijk voor 10 december 2015 gepland. De vertraging is het gevolg van feedback op de gesloten bèta van de game.

"De een vond de game geweldig, de ander vond bepaalde aspecten frustrerend. Jullie hebben echter allemaal een berg feedback en tips gegeven", aldus de bedrijven in een gemeenschappelijke verklaring.

Nvizzio geeft aan de extra ontwikkeltijd te willen gebruiken om aan enkele verbeteringen te werken. Zo worden er 'van tevoren gedefinieerde' achtbaanstukken aan de game toegevoegd. Deze vereenvoudigen het bouwen van attracties. Je krijgt ook de beschikking over uitgebreide informatie over achtbaantests.

Rollercoaster Tycoon World krijgt in december een tweede bèta. De nieuwe releasedatum van de game wordt na het einde van deze testfase bekendgemaakt.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties