Skip to main content

RollerCoaster Tycoon World komt naar Steam Early Access

Eind maart.

RollerCoaster Tycoon World komt op 30 maart naar Steam Early Access. Dat maakt uitgever Atari bekend.

Je krijgt toegang tot de Early Access door de game te kopen op de RollerCoaster Tycoon World Steam pagina.

Atari gebruikt de Early Access-fase om feedback te verzamelen voor de volledige game. De uitgever belooft eveneens dat er tijdens deze fase nieuwe features en verbeteringen bijkomen en verdere optimalisatie plaatsvindt. Zo komen er al zeker Dark Rides, Transport Rides en Piece By Piece Custom Built Structures.

Atari CEO Fred Chesnais zegt dat "het een bewuste keuze is om aan Steam Early Access deel te nemen. Op deze manier kunnen toegewijde fans zo snel mogelijk met de game aan de slag. Zo kunnen we openlijk communiceren over toekomstige content en helpt de community ons een roadmap samen te stellen."

In de Early Access-versie kan je alvast zeker zelf rollercoaster bouwen, thematische zones in je park instellen (denk bijvoorbeeld aan sci-fi en Western) en zijn er meteen mogelijkheden om de game te modden dankzij ondersteuning voor Steam Workshop.

Een eerder bericht waarin we de definitieve releasedatum voor RollerCoaster Tycoon World hadden meegedeeld, bleek gebaseerd te zijn op foute informatie.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next