Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Roller Champions releasedatum uitgesteld

Wordt nog niet uitgerold.

De releasedatum van Roller Champions is uitgesteld van begin 2022 naar het einde van de lente 2022. Dat deelt insider Tom Henderson op Twitter nadat hij het bericht in de Discord-server van de game spotte.

Roller Champions neemt het concept van Rocket League over en geeft er een eigen draai aan. In plaats van met auto's ga je de baan op met rolschaatsen om zoveel mogelijk punten te scoren.

"Na het evalueren van ieder mogelijk scenario heeft het team besloten dat het extra tijd nodig heeft om de succesvolle game die jullie verdienen uit te brengen", zegt Ubisoft in een verklaring aan de bèta-testers op Discord. "We zijn hard aan het werk om Roller Champions aan de verwachtingen te laten voldoen. Iedere dag maken we stappen en komen we dichter bij de launch."

Meer over Roller Champions lees je in Sanders Roller Champions-preview.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties