Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rogue Legacy 2 Early Access release uitgesteld

Erfopvolging op de lange baan geschoven.

Ontwikkelaar Cellar Door Games stelt de Early Access release van Rogue Legacy 2 met een maand uit. Normaal gezien zou de Early Access-versie van de game vanaf 23 juli beschikbaar zijn via Steam en de Epic Games Store, maar die release is nu uitgesteld tot 18 augustus.

De ontwikkelaar belooft alvast dat je in ruil voor dat uitstel 'meer content, meer stabiliteit en meer waar voor je geld krijgt'. De ontwikkelaar vergelijkt het maken van een game met voetbal spelen: "het is raar, onvoorspelbaar, en soms kennen we niet alle regels."

Rogue Legacy is eerder dit jaar aangekondigd. Het is opnieuw een roguelike waarin elk nieuw personage een afstammeling is van je vorige ridder. Wie de game in Early Access koopt, betaalt 20 euro. Wacht je liever tot de definitieve release, dan stijgt de prijs naar 30 euro.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties