Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocksteady en 'externe partner' onderzoeken problemen pc-versie Batman: Arkham Knight

Game kampt o.a. met lage framerate.

Ontwikkelaar Rocksteady erkent dat de pc-versie van Batman: Arkham Knight met problemen kampt.

Rocksteady geeft in een statement aan dat de studio nu samen met een 'externe pc-ontwikkelaar' aan een oplossing voor het probleem werkt. "We nemen deze situatie erg serieus en stellen dan ook alles in het werk om ervoor te zorgen dat de problemen zo snel mogelijk worden verholpen", aldus Rocksteady.

De pc-versie van Batman: Arkham Knight heeft onder andere last van een lage framerate. Zo laat een gebruiker op Steam weten dat de game zelfs met een GTX 970-videokaart soms onder de 10 frames per seconde duikt.

Rocksteady heeft een lijst met aanbevolen instellingen voor Arkham Knight op Steam geplaatst. De ontwikkelaar geeft hierbij aan dat gebruikers met een AMD-videokaart last van extra problemen kunnen hebben, zoals pop-ins en een stotterend beeld.

Randolf bekeek de PlayStation 4-versie van Arkham Knight en ondervond geen problemen met de framerate. Zijn Batman: Arkham Knight review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties