Skip to main content

Rockstar verwijdert GTA Online jobs

Poof.

Rockstar is begonnen met het verwijderen van jobs in GTA Online. De ontwikkelaar had eerder al aangegeven dat activiteiten zoals races, missies, adversary-modi en survivals niet permanent in de game aanwezig zouden zijn.

Jobs zijn activiteiten die je via een lobby start en een meer gestructureerde gameplayervaring moeten aanbieden.

Uit onderzoek van onze moedersite blijkt dat de Bombushka Run Adversary Mode momenteel niet meer in GTA Online zit. Die modus werd in september 2017 tijdens de Smuggler's Run update aan de game toegevoegd.

Wel heeft de ontwikkelaar enkele nieuwe Surival maps aan de game toegevoegd. Momenteel geven de Survival maps dubbele beloningen en als je aan een van de nieuwe Survivals meedoet, krijg je binnen 72 uur na het spelen een bedrag van GTA$100k.

Bekijk op YouTube

Daarnaast verdien je tot 19 juli tijdens de Freemode Events en Challenges in Freemode drie keer zoveel als gewoonlijk. Tot slot heb je de mogelijkheid om voor Simeon Yetarian Export Requests te voltooien, waardoor je kans maakt op Sunset Tint Oversize Shades.

De onlinemodus van GTA is de laatste tijd vaker in het nieuws. Zo krijgen GTA Online en Red Dead Online grote updates deze zomer. Eveneens is bekendgemaakt dat de GTA Online-servers voor PS3 en Xbox 360 eind dit jaar offline gaan.

Read this next