Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rockstar twijfelt nog over LA Noire 2

"We hebben zoveel games die we willen maken."

Rockstar heeft nog geen beslissingen gemaakt over de toekomst van misdaadthriller L.A. Noire. Dat liet Rockstar weten via een Q&A op de officiële website van de developer.

Een opvolger op de hit is niet vanzelfsprekend. Oorspronkelijke developer van de game, Team Bondi, ging failliet na de jarenlange ontwikkeling van de game. Rockstar, als uitgever van de game, heeft nu de rechten in handen.

"We hebben simpelweg nog niets beslist. We zijn allemaal ontzettend tevreden met wat de game uiteindelijk geworden is en denken nog na over wat de toekomst zal brengen voor L.A. Noire als een serie."

Maar zelfs al beslissen ze morgen al om een opvolger te maken, dan nog kan het lang duren voordat de game verschijnt.

"We haasten ons niet altijd om sequels te maken, maar dat betekent niet dat ze uiteindelijk wel komen. Kijk maar naar Max Payne en Red Dead bijvoorbeeld. We hebben zoveel games die we willen maken en het probleem is altijd mankracht en timing."

Momenteel heeft Rockstar de handen vol aan het afwerken van Max Payne 3 dat in mei moet verschijnen. Daarna is het de beurt aan Grand Theft Auto 5, waarover we binnenkort meer info zullen krijgen.

"Momenteel zijn we hard aan het werken aan de game. [...] Wees maar zeker dat we meer zullen vertellen over GTAV over enkele maanden."

De trailer van Grand Theft Auto V.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen