Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rockstar onthult nieuwe features GTA V voor pc, PS4 en Xbox One

Niet enkel visueel.

Ontwikkelaar Rockstar Games onthult dat Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One onder meer een verbeterende draw distance (hoe ver je kunt kijken), meer texture-details en meer verkeer op de weg krijgt.

Het betreft een deel van alle nieuwe features ten opzichte van de originele game voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ook vind je nieuwe dieren in het wild, zijn de weer- en schade-effecten geüpgraded en ontdek je 'allerlei nieuwe details,' aldus Rockstar.

Tot slot krijgt de pc-versie als enige een video editor waarmee je zelf gameplay opneemt en monteert tot een film.

Sony maakte tijdens diens E3-persconferentie de releasedatum van GTA 5 op PC en PS4 bekend. Daarbij werd direct duidelijk dat progressie in Grand Theft Auto Online is over te zetten naar de nieuwe edities. Rockstar bevestigde de game niet veel later ook voor de andere platformen.

Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One komt uit in de herfst van 2014. Er zullen ook GTA 5 cheats voor PS4, pc en Xbox One zijn.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties