Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rockstar North-baas verlaat bedrijf

Was al ruim een jaar afwezig.

Rockstar North-baas Leslie Benzies heeft het bedrijf verlaten. Dat laat Rockstar Games weten in een statement.

Benzies werkte sinds 1999 bij Rockstar North, dat aanvankelijk DMA Design heette. Rockstar geeft nu aan dat Benzies al geruime tijd afwezig was.

"We kunnen bevestigen dat Leslie Benzies in 2014 heeft besloten om een sabbatical te nemen. Hij heeft onlangs laten weten dat hij niet meer terugkeert."

"We zijn enorm dankbaar voor Benzies' bijdragen. Leslie slaagde erin om een fantastisch team op te bouwen dat geweldige ervaringen voor onze fans blijft maken. Leslie is voor altijd een vriend van het bedrijf", aldus Rockstar.

Benzies was betrokken bij de totstandkoming van alle Grand Theft Auto-games. Hij was in 2014 ook één van de mensen die namens Rockstar een prijs van de Britse filmacademie in ontvangst nam, samen met Rockstar-oprichters Sam en Dan Houser.

Er is meer Rockstar-gerelateerd nieuws. Zo plaatste de stemacteur van Franklin uit Grand Theft Auto 5 onlangs een foto van zichzelf in een motion capture pak op Instagram.


Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties