Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rockstar kondigt L.A. Noire: The VR Case Files aan

Speciaal voor de HTC Vive.

Ontwikkelaar Rockstar Games heeft L.A. Noire: The VR Case Files onthuld voor de HTC Vive. De game heeft nog geen officiële releasedatum.

The VR Case Files bestaat uit zeven missies uit de originele L.A. Noire. De game combineert volgens Rockstar 'adembenemende actie met echt detectivewerk'. Het is op dit moment nog niet duidelijk welke missies in de VR-versie van de game zitten.

Eerder dit jaar doken er al geruchten over een VR-versie van L.A. Noire op. Het gerucht ging aanvankelijk dat de remaster van de game ook ondersteuning voor virtual reality heeft. Rockstar heeft nu onthuld dat de VR-versie een afzonderlijke titel is.

Rockstar heeft onlangs tevens laten weten dat L.A. Noire naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One komt. De originele L.A. Noire is in 2011 uitgebracht voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties