Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rockstar gelooft in Red Dead Redemption

Dev: "Het is onze grootste release dit jaar."

Neil Stephen, de general manager bij Rockstar UK, heeft laten weten dat Read Dead Redemption de "meest ambitieuze game tot nu toe" is voor de ontwikkelaar. Bovendien zal de action adventure in het Wilde Westen de grootste release van het jaar worden voor Rockstar.

"Het spel heeft tot nu toe te maken gekregen met een positief onthaal binnen de gaming en lifestyle pers met Read Dead Redemption als een van de kanshebbers om game van het jaar te worden", aldus Stephen. "De titel ziet er prachtig uit en is voorzien van een enorme schaal, met daarop een immens aantal dynamische, contextuele activiteiten waaraan je deel kunt nemen in combinatie met een complex ecologisch systeem bestaande uit dieren." Wat een prachtige zin!

"Vergeet ook niet dat Red Dead Redemption een ambitieuze multiplayer aan boord heeft, en je ziet in dat Rockstar deze game ziet als de volgende blockbuster gaming franchise", wist Stephen te vertellen. Later vandaag zullen we eveneens een trailer online plaatsen waarin de multiplayer van het spel uit de doeken wordt gedaan.

Red Dead Redemption verschijnt op 21 mei in de winkelrekken, en dat voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Wat wij tot nu toe van het spel vinden staat te lezen in onze preview.

Reacties