Skip to main content

Rockstar Games verontschuldigt zich voor de staat van GTA: The Trilogy

En biedt de originele pc-versies van de game opnieuw te koop aan.

Rockstar Games heeft via Twitter en zijn website een statement over Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition verspreid. De uitgever verontschuldigt zich voor de huidige staat van de games en belooft snel beterschap.

"De geüpdatete versies van deze klassiekers zijn niet gelanceerd in een staat die aan onze kwaliteitsvereisten voldoet of aan die van onze fans. We willen de technische problemen zo snel mogelijk verhelpen. Via de updates zullen de games uiteindelijk het kwaliteitsniveau bereiken dat ze verdienen", aldus het statement.

Daarnaast brengt het bedrijf ook de originele pc-versies van GTA 3, Vice City en San Andreas. Die waren sinds de release van The Trilogy niet langer te koop, maar zijn binnenkort terug als bundel beschikbaar via de Rockstar Store. Wie de remastered Trilogy voor 30 juni 2022 koopt, krijgt de originele versies van de game er gratis bovenop.

GTA: The Trilogy kreeg al heel wat kritiek te verduren. Zo bevat GTA: The Trilogy niet alle cheats uit de oorspronkelijke games en is ook de GTA: The Trilogy soundtrack onvolledig.

Read this next