Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rockstar Games maakt muziekvideo in GTA 5

Customer Is King.

Rockstar Games heeft in samenwerking met artiest Solomun een muziekvideo in Grand Theft Auto 5 opgenomen. De samenwerking is ter ere van de After Hours DLC die nu speelbaar is.

Sinds de lancering van de After Hours DLC voor Grand Theft Auto Online heb je de mogelijkheid om je eigen nachtclub te openen. Naast de vele feestjes plan je daar ook je criminele activiteiten.

Solomun is een van de muzikanten die in de nachtclub zijn muziek laat horen. Ter promotie van de DLC is de muziekvideo van zijn single 'Customer Is King' volledig in Grand Theft Auto 5 opgenomen.

In de muziekvideo is te zien hoe Solomun door Los Santos reist en midden in alle chaos terechtkomt. Belangrijke gebeurtenissen uit Grand Theft Auto 5 komen in de muziekvideo voor.

GTA 5 is het meest winstgevende entertainment product aller tijden. Rockstar Games blijft Grand Theft Auto Online hoogstwaarschijnlijk van updates voorzien.

Zou Rockstar tijdens het maken van de muziekvideo's gebruik gemaakt hebben van de GTA 5 cheats?

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties