Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocksmith+ komt volgende week uit

Meer dan 5000 nummers om op je gitaar te spelen.

Ubisoft heeft aangekondigd dat Rocksmith+ op dinsdag 6 september voor de pc uitkomt. De consoleversie van Rocksmith+ wordt op een later moment bekendgemaakt.

Het nieuwe Rocksmith+-abonnement is een programma waarmee je gitaar leert spelen en je niveau verder omhoog krikt. Bij de release zullen er meer dan 5000 nummers beschikbaar zijn. Ubisoft belooft na launch "miljoenen" nieuwe nummers toe te voegen. Tijdens het spelen kun je direct feedback krijgen waardoor je nog beter gitaar leert spelen. Voor je het weet sta je op een podium!

Een maand Rocksmith+ kost $15, drie maanden kosten $40, en een jaar kost $100. Waarschijnlijk liggen de prijzen in Euro gelijk, maar die zijn nog niet bekendgemaakt. Er zijn geen plannen om de abonnementen cross-platform te laten werken. Dat betekent dat je alleen op het platform kunt spelen waar je het abonnement hebt gekocht.

Tijdens de Ubisoft Forward van juni 2021 werd Rocksmith+ aangekondigd. Een nieuwe Ubisoft Forward 2022 showcase is voor september aangekondigd. Ook is Assassin's Creed Mirage waarschijnlijk vroegtijdig gelekt.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties