Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocksmith 2014 met releasedatum onthuld voor PS4 en Xbox One

Leer gitaar te spelen met behulp van je console.

Ubisofts educatieve gitaargame Rocksmith 2014 is vanaf 7 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De nieuwe edities van de game integreren de mogelijkheid van de consoles om video op te nemen en te streamen en hebben een verbeterde, 1080p-resolutie. De game komt verpakt met de Rocksmith Real Tone-kabel, waarmee je je elektrische gitaar kan aansluiten op je console. Via Remote Play zijn nummers te bestuderen op de PlayStation Vita.

Rocksmith 2014 bevat meer dan 50 nummers die je helpen met het leren gitaar te spelen. Tevens zijn er 300 nummers die als downloadbare content beschikbaar zijn.Heb je de PlayStation 3- of Xbox 360-versie al, dan kun je de nummers overzetten naar de PlayStation 4- of Xbox One-versie.

De game kwam vorig jaar uit op de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Voor een uitgebreidere blik op de titel lees je de Rocksmith 2014 review op Eurogamer Benelux.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties