Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League viert vijfde verjaardag

Blaast vijf Rockets uit.

Rocket League blaast op 7 juli vijf kaarsjes uit. Dat viert ontwikkelaar Psyonix met het Rocket League's Fifth Anniversary-evenement dat van 30 juni tot 13 juli loopt.

Vanaf 30 juni verdien je na elke online wedstrijd Balloons. Die Balloons kun je vervolgens in de Event Store inruilen voor typische Rocket League voorwerpen zoals de Psyonix 2 Wheels en de Party Horn Boost.

Verder krijg je ook de kans om tijdens het verjaardagsevenement deel te nemen aan de Limited Timed modes Spike Rush en 2v2 Heatseeker. Psyonix bedankt daarnaast de gehele community voor hun blijvende steun en laat weten dat het de game nog lange tijd blijft ondersteunen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties