Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League update voegt nieuwe map toe

Verjaardagsfeestje.

Ontwikkelaar Psyonix viert de tweede verjaardag van Rocket League met een gratis update voor de game. De patch voegt onder andere een nieuwe map, twee nieuwe voertuigen en extra muziek toe.

De nieuwe arena heet Champions Field. Dit is een standard map die speelbaar is in de Competitive, Casual and Private modi. De update introduceert tevens nieuwe voertuigen, namelijk de Animus GP en Centio V17.

Daarnaast krijgt de soundtrack van de game achttien nieuwe nummers, allen van het Monstercat platenlabel. Ook zijn er na de update nieuwe achievements vrij te spelen.

Ten slotte komen er ook nieuwe cosmetische items om je voertuig mee te personaliseren. Zo is het nu mogelijk om het geluid van je motor aan te passen en om je voertuig te laten ontploffen na het scoren van een goal.

De update lanceert op 5 juni. Eerder dit jaar lanceerde Psyonix ook al een Dropshot-modus voor Rocket League.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties