Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League update voegt nieuwe arena en loot toe

En nog veel meer.

De nieuwste Rocket League update voegt onder andere een nieuwe arena en loot toe aan de game. De update heet Starbase ARC en is beschikbaar voor alle versies van de game.

De gratis update komt echter met nog meer vernieuwingen. Naast de Starbase ARC arena is er ook een nachtversie van Wasteland en een sneeuwversie van Utopia Coliseum. Bovendien is er op de pc nu Steam Workshop-ondersteuning voor Rocket League, waarmee spelers hun eigen arena's kunnen bouwen.

De Gizmo en X-Devil auto's hebben een visuele upgrade gekregen, en er zijn een aantal nieuwe antennes, stickers en uitlaatsporen toegevoegd. Ook zijn er items met een kerstthema beschikbaar.

Qua gameplay is er nu een Custom Training optie, Postgame Highlights en een mogelijkheid om de deadzone van je controller aan te passen. Ontwikkelaar Psyonix heeft ook een modus voor kleurenblindheid toegevoegd.

Tot slot zijn er een aantal bugs opgelost. De volledige patch notes zijn te vinden op de website van Rocket League.

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties