Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League krijgt Jurassic World DLC

“Roooaaarrrrrrrrrr!”

Rocket League krijgt Jurassic World DLC. Het zogenoemde Jurassic World Car Pack is vanaf 18 juni beschikbaar en kost 1,99 euro.

In het pakket zit onder andere de Wrangler jeep met unieke wielen en geluid uit de filmserie. Als je in het blauwe team speelt dan is het uiterlijk van de jeep gebaseerd op dat van de Jurassic World en in het oranje team op dat van Jurassic Park.

Daarnaast zijn er ook meerdere cosmestische items zoals de welbekende Jurassic Park-helm, antennes met een Mr. DNA thema en vlaggen met logo's uit de films. Tot slot is er ook een T. Rex goal explosie voor wanneer je een punt scoort.

Onlangs raakte bekend dat Rocket League meer dan 40 miljoen spelers heeft. Ondertussen beweert de Nederlandse Kansspelautoriteit dat FIFA 18, PUBG en Rocket League gokregels overtreden met lootboxes.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties