Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League krijgt gratis en betaalde extra content

De Supersonic Fury DLC is "vroeg in augustus" beschikbaar voor 3,99 euro.

Sony kondigt op zijn blog aan dat Rocket League zowel gratis als betaalde extra content krijgt. "Vroeg in augustus" kun je voor 3,99 euro de Supersonic Fury DLC aanschaffen.

Deze eerste betaalde uitbreiding voegt twee auto's aan de game toe. Dit zijn de Amerikaanse muscle car Dominus en de Japanse straatracer Takumi. Ook krijg je voor beide auto's zes extra skins. De Supersonic Fury DLC bevat verder onder andere nieuwe boosts, banden en trophies.

Er lanceert ook een gratis update voor de game. Deze voegt de nieuwe Utopia Coliseum-map toe aan Rocket League, net als de vlaggen van meer dan 70 landen, nieuwe explosies van de doelen, een extra muzieknummer en de Spectator mode.

In Rocket League speel je een potje voetbal met auto's. Dit leidt in de regel tot veel chaos. De game is onderdeel van de gratis games voor PlayStation Plus in juli.

Ontwikkelaar Psyonix maakt verder bekend dat Rocket League inmiddels meer dan vijf miljoen keer is gedownload sinds de release op 7 juli. De game is ook op Steam populair.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties