Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rock Band 3 leert je muziek spelen

Zoon George Harrison werkt aan spel.

Hoe je het ook bekijkt: spellen als Guitar Hero, Rock Band en DJ Hero maken geen gitarist, drummer of deejay van je. Ze wekken misschien wel de interesse op in het desbetreffende instrument, maar de fijne kneepjes van het vak leer je enkel door met the real deal aan de slag te gaan. Toch zou daar in de toekomst verandering in kunnen komen, als we ontwikkelaar Harmonix mogen geloven.

In samenwerking met Dhani Harrison - inderdaad, de zoon van een van The Beatles - is de ontwikkelaar namelijk bezig met de productie van Rock Band 3. Harrison komt ten tonele om de bekende gitaar-controller "echter" te maken voor deeltje drie. "Ik werk mee aan Rock Band 3 en probeer ervoor te zorgen dat de controller dichter bij de realiteit komt. Hierdoor kunnen mensen daadwerkelijk leren hoe ze gitaar moeten spelen terwijl ze met het spel bezig zijn," aldus Dhani Harrison.

Naar eigen zeggen zou Dhani "nog enkele jaren" nodig hebben om de nieuwe controller te perfectioneren, waardoor wij denken dat dit alles eerder in Rock Band 4 het licht zal zien. Voorlopig heeft ontwikkelaar Harmonix zelfs nog geen officiële aankondiging verzonden omtrent het derde deel, maar dat zou binnenkort wel eens kunnen volgen.

Getagged als

Reacties