Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Robin zit in Batman: Arkham Asylum 2

We houden ons hart nu al vast.

Robin, een van de partners van Batman, is een personage waarbij steeds weer gemengde gevoelens naar boven komen. Sommigen vinden het een tof iemand en een waardevolle toevoeging aan het universum van The Dark Knight, anderen delen dan weer de mening dat hij een vervelende mannetje is. Wat je er ook van mag denken, het ziet ernaar uit dat de rechterhand van Batman zijn intrede zal maken in Arkham Asylum 2.

Tenminste, als we IMDb mogen geloven. De populaire filmwebsite heeft op haar pagina rond Arkham Asylum 2 namelijk laten weten dat Vincent Martella de stem van Robin in het spel zal verzorgen. Deze zeventienjarige jongeman lijkt een onbekende, maar zijn stem dook ook al op in Final Fantasy XIII waar hij de dialoog van personage Hope verzorgt.

Samen met Martella als Robin keren ook Kevin Conroy als Batman en Mark Hamill als The Joker terug, net zoals Arleen Sorkin die verantwoordelijk is voor de stem van van Harley Quinn. Ook Two-Face zou in Arkham Asylum 2 aanwezig zijn, voorzien van het stemgeluid van Bruce Greenwood.

Wanneer Batman: Arkham Asylum 2 in de winkelrekken zal liggen is nog niet helemaal duidelijk, maar wij hebben begrepen dat ontwikkelaar Rocksteady en Warner Bros. mikken op de eindejaarsperiode van 2010.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties