Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Risk voor XBLA in de maak

Het origineel met een aantal twists.

Developer Stainless Steel is hard aan het werken aan een XBLA-versie van het klassieke bordspel Risk.

Het spel zal Risk: Factions heten en zal in de komende maanden verschijnen voor de online winkel van Microsoft. Genoemde features zijn een unieke artstyle en een aantal 'twists' op de klassieke regels. Wat die twists echter zijn, daar is uitgever Electronic Arts nog stil over. In het spel zul je kunnen kiezen uit vijf verschillende facties, met elk unieke eigenschappen. De gevechten tussen legereenheden zullen ook plaatsvinden op 'dynamisch terrein'. Wat daar het nut van is, hebben we ook het raden naar.

Nog een toevoeging zijn zogenaamde 'Overkill moments' die getriggerd worden door een gelukkige gooi met de dobbelstenen. Hiermee win je accessoires voor je Avatar. Nieuws dat ons hart wél sneller doet slaan is het feit dat er ook een heuse online multiplayermode beschikbaar zal zijn.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties