Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Risk of Rain 2 verlaat Early Access in augustus

Hopoot uit testfase.

Risk of Rain 2 verlaat Early Access in augustus via update 1.0. Dat laat ontwikkelaar Hopoo Games weten in een blogbericht. Normaal gezien zou de game lanceren in de lente, maar na een rondvraag bij de fans merkte de ontwikkelaar dat er nog wel wat werk aan de game was.

Door verder aan de game te sleutelen, hoopt Hopoo Games een 'complete spelerservaring' te bieden. Daarvoor voegt de ontwikkelaar zowel nieuwe content toe, maar is ook bestaande content herwerkt.

Hopoo Games ontving vooral negatieve feedback over het online gedeelte en de quickplay. Ook daar komen dus de nodige aanpassingen. Momenteel doet de game het nog steeds erg goed bij de fans. In 2019 raakte immers bekend dat Risk of Rain 2 al meer dan een miljoen keer werd verkocht in Early Access.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties