Skip to main content

Rising Thunder keert terug als communityproject

Inclusief de broncode.

Via Twitter laat ontwikkelaar Radiant Entertainment weten dat Rising Thunder vanaf januari aan de community wordt geschonken.

"Het is onze intentie om de game aan jullie terug te geven, en om er los op te gaan", aldus de tweet. De game is hetzelfde als toen de servers werden afgesloten, maar bevat tevens de optie voor Local Play en nog een aantal andere verbeteringen.

Bekijk op YouTube

De studio geeft ook de broncode van de servers vrij, zodat online multiplayer kan blijven bestaan. Het gaat hier specifiek om nieuwe broncode, aangezien de originele server 'nogal een monster was, met een hoop verschillende diensten die het moeilijk maakte om te onderhouden.'

Radiant Entertainment is gekocht door Riot Games, waardoor Rising Thunder is stil te komen liggen. Het team werkt nu aan een nieuw project.

Rising Thunder is een strakke fighting game met grote robots, en een nadruk op toegankelijkheid voor casual fans. Moves hebben een cooldown, maar de game biedt genoeg dat ook hardcore fanaten een hoop uit de game kunnen halen.

Read this next