Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rising Thunder keert terug als communityproject

Inclusief de broncode.

Via Twitter laat ontwikkelaar Radiant Entertainment weten dat Rising Thunder vanaf januari aan de community wordt geschonken.

"Het is onze intentie om de game aan jullie terug te geven, en om er los op te gaan", aldus de tweet. De game is hetzelfde als toen de servers werden afgesloten, maar bevat tevens de optie voor Local Play en nog een aantal andere verbeteringen.

De studio geeft ook de broncode van de servers vrij, zodat online multiplayer kan blijven bestaan. Het gaat hier specifiek om nieuwe broncode, aangezien de originele server 'nogal een monster was, met een hoop verschillende diensten die het moeilijk maakte om te onderhouden.'

Radiant Entertainment is gekocht door Riot Games, waardoor Rising Thunder is stil te komen liggen. Het team werkt nu aan een nieuw project.

Rising Thunder is een strakke fighting game met grote robots, en een nadruk op toegankelijkheid voor casual fans. Moves hebben een cooldown, maar de game biedt genoeg dat ook hardcore fanaten een hoop uit de game kunnen halen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties