Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration voor PlayStation 4 onthuld

Met de nodige extra's.

Uitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration naar de PlayStation 4 komt.

Het gaat hier om Rise of the Tomb Raider inclusief het nieuwe hoofdstuk Blood Ties en een co-op modus genaamd Endurance.

Daarnaast bevat het pakket alle Rise of the Tomb Raider DLC plus extra kleding, wapens en Expedition Cards. Tevens is er ondersteuning voor PlayStation VR. De Limited Edition wordt geleverd met een art book.

Alle nieuwe content komt ook naar de pc en de Xbox One. VR-ondersteuning blijft echter uit voor die platformen. Season Pass-eigenaren krijgen de nieuwe content gratis. Er is geen Season Pass voor de PlayStation 4-versie, omdat die uitvoering al over alle content beschikt.

Tomb Raider: 20 Year Celebration komt op 11 oktober voor de PlayStation 4 uit. De onderstaande gameplaytrailer toont de nieuwe modus in actie.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties