Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ripstone Games onthult Snooker 19

Dit is geen frame-ing.

World Snooker en uitgever Ripstone Games hebben Snooker 19 onthuld. Die snookergame komt in 2019 uit voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar van dienst is Lab42.

Snooker 19 is de eerste snookergame met officiële licenties voor de huidige generatie consoles. Hij bevat 128 van 's werelds beste spelers, alsook alle belangrijke toernooien. Het hoogtepunt daarvan is het World Championship in Sheffield.

Volgens Ripstone Games levert Snooker 19 de "meest authentieke en realistische snookergame" ooit met zowel een carrièremodus in singleplayer als enkele multiplayermodi.

"Snooker is de laatste decennia alleen maar sterker geworden, en sportgames zijn compleet veranderd" zegt digitalemediamanager Lewis Ward van World Snooker, "daarom is het geweldig om samen te werken met Riptide en Lab42, aangezien zij een gloednieuwe game maken die de snookerervaring echt overbrengt."

Voormalig wereldkampioen Shaun Murphy is alvast enthousiast: "Het moet een geweldig gevoel zijn om gewoon de controller op te pakken en te spelen in de toernooien die carrières gemaakt of gekraakt hebben. Ik kan niet wachten om hem uit te proberen."

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar het duurt vast geen century meer.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties