Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ripley en de Xenomorph uit Alien nu beschikbaar in Fortnite

Eitje!

Nadat het nieuws gisteren al was gelekt, bevestigt Epic Games nu ook officieel dat Ripley en de Xenomorph uit Alien naar Fortnite komen. Beide skins zijn vanaf nu te koop in de Item Shop.

Het Xenomorph pack bevat naast de skin ook een unieke emote en de Xenomorph Tail Back Bling. Ripley komt dan weer samen met de Nostromo Crew Outfit variant en de Weyland-Yutani Cat Carrier. Beide skins kosten 1.500 V-bucks. Ten slotte is er ook een Space Gear Bundle. Die bevat een nieuwe emote, de P-500 Power Loader Arm Pickaxe en de Cheyenne Dropship Glider.

De komst van de twee personages is de zoveelste in een lange reeks van cross-overs in Fortnite. Eerder dit jaar verwelkomde Fortnite al Sarah Connor en de T-800 Terminator. ook Snake Eyes uit G.I. Joe maakte zijn opwachting in Fortnite.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties