Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Riot Games kondigt Hextech Mayhem: A League of Legends Story aan

Voor pc, Switch en...Netflix?

Riot Games heeft een nieuwe game genaamd Hextech Mayhem: A League of Legends Story aangekondigd. Dat is een ritmegame die zich in het League of Legends-universum afspeelt. De game kost 9 euro en is vanaf 16 november beschikbaar voor pc en Switch. Op een later tijdstip kunnen ook Netflix-abonnees de game spelen.

De game is ontwikkeld door Choice Provisions, de studio achter de Bit.Trip-games. De gameplay van Hextech Mayhem is ook vergelijkbaar met die reeks. Je bestuurt Ziggs of Heimerdinger en moet op het ritme van de muziek obstakels ontwijken.

Het is nog niet geweten wanneer Hextech Mayhem naar Netflix Games komt. Die dienst werd vorige week toegevoegd en bevat voorlopig vijf games waarmee je aan de slag kunt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties