Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ridiculous Fishing toch naar Android

Na acht maanden iOS-exclusiviteit.

Ridiculous Fishing is binnenkort ook verkrijgbaar op het Android-platform. Dat maakt Nederlandse studio Vlambeer bekend. Ondertussen is de visgame acht maanden exclusief uit op iOS.

"We keken er als een berg tegenop, Android is een vreselijk ruw platform om voor te ontwikkelen," verklaart Vlambeers Rami Ismail aan Joystiq. "Maar er was zoveel vraag naar een Android-versie dat we de ontwikkeling ervan eigenlijk niet konden schuwen. We zijn in zee gegaan met app-overzetter Apportable, dankzij dat team wordt de Android-versie dan toch realiteit."

De Android-versie van Ridiculous Fishing kost €2,69, gelijk aan de iOS-versie. Er staat een speciale kortingsactie in de planning om de release mee te vieren. Een exacte releasedatum is nog niet gegeven.

Ismail: "Momenteel zijn we bezig met de laatste bugfixes, zodat we de game snel kunnen lanceren. We hopen erg dat Android-fans blij mee zijn met de moeite die we er in hebben gestoken: deze is voor hen."

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties