Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Riders of the Rustlands DLC voor Trials Fusion onthuld

Bevat nieuwe levels en uitdagingen.

De eerste downloadbare uitbreiding (DLC) voor Trials Fusion komt op 29 juli uit voor de pc en de spelcomputers. Na deze add-on met de naam Riders of the Rustlands staan er nog vijf andere uitbreidingen gepland door ontwikkelaar Redlynx.

Riders of the Rustlands voegt tien nieuwe parcours en achttien extra uitdagingen toe. Ook de Track Editor wordt uitgebreid met tal van nieuwe objecten. De content heeft een industrieel kantje vergelijkbaar met eerdere games uit de reeks, zoals Trials Evolution.

Voor de uitbreiding betaal je los 4,99 euro, of je krijgt er toegang tot via de seizoenspas. Die kost 19,99 euro en bevat alle betaalde uitbreidingen die Trials Fusions krijgt. Daarnaast krijg je er ook het Crater Hazmat Suit bij.

De volgende uitbreiding heet Empire in the Sky en speelt zich af op een zwevend eiland, zo maakt RedLynx alvast duidelijk. De komende updates voegen naast nieuwe tracks ook motoronderdelen, outfits, Career modus-evenementen en extra voorwerpen voor de Track Editor toe.

Redlynx belooft ook gratis updates voor de game. Een voorbeeld daarvan is de reeds gelanceerde Tournament-functionaliteit die je toelaat om tegen motorrijders van over de hele wereld te strijden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Trials Fusion

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties