Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Riddler opnieuw in Arkham City

Ook ondervragingen maken opwachting.

Sefton Hill, directeur van Rocksteady, heeft in een interview met PSM3 enkele pittige details over hun nieuwste Batman game bekend gemaakt. “We hebben op bijna alle vlakken de game verbeterd. Één voorbeeld hiervan is de “criminal database”, die aangevuld wordt met informatie door middel van onze nieuwe ondervragingsmechanisme.”

“The Riddles is opnieuw van de partij om de Dark Knight te voorzien van hersenkrakers en omgevingsuitdagingen. Deze keer zijn de locaties van zijn raadsels wel enkel geweten door hijzelf en zijn handlangers. Je zult deze dus moeten vinden en hun gesprekken afluisteren om erachter te komen waar de volgende Riddler uitdaging zich bevind” aldus Sefton.

“Natuurlijk is een bewusteloos iemand ondervragen best een moeilijke opdracht. Daarom zal je eerst alle andere gangleden moeten uitschakelen om je dan te richten tot de ene die nuttige informatie heeft” legde Sefton uit.

We zijn alvast laaiend enthousiast naar het volgende avontuur van de Batman. Batman: Arkham City staat gepland voor volgend jaar.

Reacties