Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Reveal gepland voor Final Fantasy Versus XIII

Nomura: "Het is een gevoelige situatie."

In een interview met Square Enix Merchandise Radio dat Project Nova Chrystallis vertaalde, vertelt Tetsuya Nomura dat Square Enix een aankondiging heeft gepland voor Final Fantasy Versus XIII. De regiseeur en karakter ontwerper van het spel zegt dat hij niets concreets kan zeggen over het evenement.

"Het is een gevoelige situatie binnen het bedrijf [ontwikkelaar en uitgever Square Enix]," zegt Nomura. "De datum van de onthulling staat vast en bereiden momenteel voor welke informatie we tonen. Misschien leggen we in een volgende aankondiging uit waarom we geen informatie konden loslaten [over het spel]." Nomura verontschuldigt zich voor de vertraging maar vraagt fans om nog even te wachten.

Fans wachten al een lange tijd op het spel. Square Enix begon de ontwikkeling voor Final Fantasy Versus XIII in november 2005 en onthulde de game tijdens de E3 2006. Het spel is mometneel dus al meer dan zeven jaar in ontwikkelling en fans kijken al bijna even zo lang uit naar het spel. Op enkele trailers na, blijft het stil rond dit spel. Vele geruchten doen de rondte, waarvan de laatste stelt dat het spel exclusief op de PlayStation 4 uitkomt (en niet meer op de PS3). Tijdens de PlayStation Meeting van 20 februari j.l. maande Shinji Hashimoto (hoofd van de Final Fantasy-afdeling) dat fans van Final Fantasy "uit dienen te kijken naar de E3 2013."

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties