Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Returnal patch 1.3.3 teruggeroepen vanwege save game corruptie

Daar kom je niet van terug.

Housemarque heeft Returnal patch 1.3.3 teruggeroepen nadat meerdere spelers lieten weten dat hun save games onherstelbaar gecorrumpeerd raakten.

Op Reddit en Resetera meldden verschillende gebruikers dat de foutmelding "CE-100028-1" verscheen na installatie van de update. Die foutmelding is een teken dat je opgeslagen spel onherstelbaar beschadigd is. De enige manier om hier vanaf te komen is de game opnieuw installeren.

Patch 1.3.4 is inmiddels live gegaan, waardoor de game effectief wordt teruggezet naar de stabiele versie van patch 1.3.1. Alle save games zijn met deze versie volgens Housemarque te spelen. De ontwikkelaar raadt ook aan dat je een save uit de cloud terugzet op je systeem.

Volgens Maartens Returnal review is de game 'een geweldige showcase voor de PlayStation 5' die zich 'door zowel het roguelike- als het metroidvania-genre laat beïnvloeden.'

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Returnal

PS5

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties